Målsyttar:Pierre 2, Jompa. Assist Andreas 2, Jocke ED
Pierre
Avb:Hultenius,Nikki,KL
Publik:17

Gott snack innan match, Nikki har koll på läget. Vi snackar om att Masthuggets träningsdos med 3ggr i veckan eventuellt kan göra att deras gubbar orkar mer än oss med Rogers 3gg/år.

Matchen drar igång och man kan direkt se att Pushers är bekväma i sitt agerande, Oscar och Ahlberg på VIP-Läktaren fick flera gånger gnugga sig i ögonen och nypa sig i armen, var det Pushers som fullständigt kontrollerade sina motståndare eller var det Världens bästa lag, ÖIS....?

I den 12e minuten håller sig Västra Götebors största Brunkargubbe framme och sätter 1-0... Härligt!
Vi fortsätter ha kontroll, dock sticker hugget emellan ett par gånger, men inte värre än att Hampus visar klass och räddar....

I halvlekens sista minut, rinner Huggets forward igenom, Finn hade tidigare lovat frugan att hinna hem till sista halvtimmen av den danska landsbygdsdokumentären, "100 % Bonde". Så det enda valet han hade var att klippa killen bakifrån och dra på sig ett rött kort. Hugget fick i detta läge även straff och straffläggaren var säker och satte 1-1.

I halvlek snackades det om att fortsätta ha roligt, men också att ligga rätt och inte bjuda på något. Innan halvtidsstart satte domaren ned foten och gav Olof en rejäl avhyvling eftersom han satt på avbytarbänken trots att han inte var med på laguppställningen. Olof fick vackert hoppa upp på "vippen" ihop med Oscar och Ahlberg.

I den 69e minuten gör hugget 2-1, klart lurigt mål då Hampus har bollen i händerna när huggets kille sparkar loss den och sedan i nät, men domaren valde att blunda för detta och godkände målet.

Nu händer inte mycket, Jompa brunkar, Hultenius glidtacklar som en sann smålänning, Johan gnäller lite på domaren och Arash får kramp...

I den 76e visar Andreas spelsinne när han spelar fram Pierre som fint sätter 2-2. Nu väntar sig storpubliken att Hugget skall öka takten en gång till.. Men vad händer, Pierre rinner igenom och sätter 3-2. Glädjen är obeskrivlig,Linus dansar, Frasse plockar fram två extra böcker till de tidigare 5 som skall gå till matchens lirare, Olof snackar om att allt var bättre förr, Ahlberg och Oscar går hem.

3 Poäng: Pierre
2 Poäng: Andreas
1 Poäng: Johan och Jompa.

(Nikki tycker att Petter var fantastisk)